Eldorado Camping, Motel

Balatoni régió - Badacsonytomaj

Eldorado Camping, Motel, Badacsonytomaj
  • Cím: 8262 Badacsonytomaj, Vízpart 1.

Ajánlatkérés

Küldés
Eldorado Camping, Motel, Badacsonytomaj

Az Eldorado Camping, Motel Badacsonylábdihegyen a Balaton északi partján, közvetlenül a vízparton található.A Balaton északi partján, közvetlenül a vízparton fekvő kemping medencével, motel és faház várja vendégeit fűthető medencével, május 1-től szeptember 15-ig. 300 fős hangulatos, nádfedelű étterem, házias ízek, barátságos árak, vendégszeretet jellemzik e családi vállalkozást. Elő- és utószezonban kempingező vendégeink részére is svédasztalos reggelit biztosítunk.

Eldorado Camping, Motel, Badacsonytomaj

A Balaton északi partján, közvetlenül a vízparton fekvő kemping medencével, motel és faház várja vendégeit fűthető medencével, május 1-től szeptember 15-ig.

Eldorado Camping, Motel, Badacsonytomaj

A balatoni fürdési lehetőség mellett úszómedence kényezteti Vendégeinket. A medence vize fűtött, melynek 0,60 m-s vizében a kisebbek pancsolnak és élvezik az ide érkező csúszdát. A 60 m2 1,20 m mély vízben gyerekek, felnőttek úsznak, fürödnek és masszírozzák magukat a nyakzuhannyal. 

A camping területén mindent megtalál, ami nyugodt pihenése mellett kényelmét és szórakozását biztosítja. A 300 fős nádtetős, teraszos, magyaros konyhával üzemelő étterem ételkülönlegességeket kínál, ahol zenés táncestet, folklór programot, főző versenyeket szervezünk. 

A területen lévő kis Super Market-ben mindent megvásárolhatunk. A területünkön népi kézművesek mutatják be mesterségüket, és tanítják a vendégeket a szakma megismerésére. 

A sportolni vágyók strandröplabda pályán, vagy asztalitenisz mérkőzésekben szórakozhatnak. A gyerekekkel animátor foglalkozik, és nemcsak a pályákon a medencében is forró a hangulat. 

Programszervezőnk lovas túrákat, hajóról horgászást, szakmai bemutatóval egybekötött borkóstolókat, hajókirándulást, autóbusszal Budapestre és a Pusztára programokat kínál a vendégeknek. 

A campingből kerékpárúton is megközelíthető a 20 km-re fekvő Keszthely, látványosságaival és nyüzsgő piaci vásáraival turisták kedvenc helye. Keszthelytől 3 km-re van Európa legnagyobb termálvizes tava, a híres Héviz Gyógytermálfürdő. 

A campingünkhöz legközelebb 10 km-re fekvő város Tapolca, a vizek városa, élénk kereskedelmi központ. Európában egyedülálló Tavas Barlangjával és annak gyógyhatásával nyújt enyhülést a különböző légúti megbetegedésben szenvedők részére.

A lakókocsis elhelyezés mellett lehetőség van motel és faházas szoba bérlésére, amelyben minden szobához zuhanyzó, WC tartozik. Szobáinkban összesen 109 főt tudunk kényelmesen elhelyezni. 
A motelban 5 db kétágyas és 5 db háromágyas, zuhanyzóval, WC-vel, és hűtőszekrénnyel felszerelt szoba várja a pihenni vágyó vendégeket. 

Kisgyermekes családok részére ideális szálláslehetőséget biztosít apartmanunk, mely két különálló hálóból és egy fürdőből áll, hűtőszekrénnyel, kerti bútorral ellátva. 
Az 5 faházban, 8 db kétágyas, és 16 db négyágyas szoba biztosít összesen 80 fő részére pihenési lehetőséget. 
Minden szoba saját fürdővel rendelkezik, a kétágyas szobák közvetlenül a kertből, a négyágyas szobák közös előtérből nyílnak, ahol a hűtőszekrény található. A faházak 100 m-re találhatóak a vízparttól, az épületek előtt napernyők, padok és asztalok találhatóak. 

A kedvező árak büféasztalos reggelit tartalmaznak. 
A parkolási lehetőség díjmentes, védett, őrzött helyen közvetlenül a szálláshelyek előtt biztosított.

Eldorado Camping, Motel, Badacsonytomaj
  • Cím:8262 Badacsonytomaj, Vízpart 1.

Badacsonytomaj


Badacsonytomaj város Veszprém megyében, a Tapolcai kistérségben. Fekvése A 71-es főút mentén, a Balaton északi partjának nyugati részén, a Badacsony...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás